Beschrijving
Beschrijving
Beschrijving

EEN ZEER COMPLEET HUIS MET ALLE COMFORT OP PARK SCORLEDUYN

Als eigenaar van dit buitenverblijf (nr. 9) op Park Scorleduyn beschikt u over een kavel eigengrond van 175m2 en een recreatiewoning met een bruto vloeroppervlak van circa 80m2 verdeeld over de begane grond (60m2) en de 1e verdieping (20m2). De plattegrond vindt u onderaan deze pagina.

Op de begane grond treft u een lichte entree aan welke toegang geeft tot de woonkamer met open keuken, een slaapkamer en badkamer.

De woonkamer is een zee van licht in door de grote glazen puien en de 2 opslaande terrasdeuren. Deze geven toegang tot een fraai aangesloten hardhouten terras (18 m2). De keuken is volledig ingericht en beschikt over Siemens inbouw apparatuur bestaande uit een vaatwasser, koelkast, afzuigkap en combi magnetron.

De badkamer is voorzien van een ligbad, een separate douche, hangend toilet en een wastafel. Zowel het bad als de douche zijn voorzien van thermostaatkranen.

De gehele beneden verdieping, met uitzondering van de slaapkamer, is voorzien van vloerverwarming. Hierdoor is het in de herfst- en wintermaanden ook uiterst comfortabel vertoeven.

Op de verdieping treft u een hal met vide aan welke toegang geeft tot een grote afsluitbare privé kast en de tweede slaapkamer. De vide zorgt voor een fraaie doorkijk en extra lichtinval naar de hal op de begane grond.

De berging is vanaf buiten bereikbaar. Hier vindt u de CV ketel en een Miele wasmachine.

Het buitenverblijf is fraai en met zorg ingericht. De keuze van het meubilair is een mooie combinatie van design en degelijkheid.

Beschrijving